Presztízs Díj

A díjazottak a Presztízs-díjról / 2006.11.24.

Barath_Tibor_presztizsdij“Azért is örülök különösen a díjnak, mert a középső lányom 19.  születésnapján vehettem át ezt a nagyszerű elismerést. Mindegyik munkatársunkkal azonnal tudattuk az eredményt, hiszen ez valóban közös siker. Kellenek az ilyen rendezvények, kell az, hogy önmagunkat megbecsüljük, hogy a régió magát megbecsülje. Kissé panaszkodós, pesszimista nemzetnek ismernek bennünket. Találtunk egy kínai mondást: „Jobb meggyújtani egy lámpást, mint átkozni a sötétséget”. Azt gondolom, hogy egy ilyen díj, egy ilyen rendezvény egy fényes lámpás, és ha ehhez mi hozzá tudunk járulni, az boldogság, öröm számunkra.”

Dr. Baráth Tibor- Qualitas T&G Kft., tulajdonos-ügyvezető

Harmadszorra, a hagyományokhoz híven látványos és elegáns külsőségek között rendezte meg kiadónk, a Lapcom Kft. az idei Presztízs Díjátadó gálaestet tegnap este az új Sajtóházban. Ebben az évben négy vállalkozás és egy üzletember érdemelte ki a Presztízs Díjat.

A helyi gazdaság, kultúra és közélet jelesei adtak egymásnak randevút tegnap az immáron harmadszorra megrendezett Presztízs Díjátadó gálán. A vörös szőnyegen érkezőket röviditalokkal, fehérborral, üdítőkkel kínálták a pincérek.

Az elegáns estre a megye háromszázötven kiválósága fogadta el a meghívást, és vállalta a nyilvános megmérettetést.

Az izgalmas díjátadást azonban a könnyed szórakozás előzte meg: a Bolyki Brothers, Zséda, Dés László és Emilio zeneszámait örömmel fogadta a kisestélyis és öltönyös publikum, az ütemesen villódzó, színes fények, a játékos improvizációk és színvonalas műsor kellemesen oldotta a hangulatot. A rangos esemény komolyságát és jelentőségét hangsúlyozta köszöntőjében Pap Klára kiadóigazgató és Botka László polgármester.

A mai nehéz gazdasági helyzetben is a küzdő- és versenyképes, megújulásra és kihívásokra kész vállalkozásoké a jövő – hallhatták a jelenlévők. A külsőségeiben az Oscar- díjátadó gálához hasonló módon szólították sorban, egymás után színpadra a legkiválóbbakat.

Az év kisvállalkozása a Qualitas Kft. lett, Az év vállalkozása díjat pedig a Szeviép Zrt. érdemelte ki. Az év üzletembere kategóriában Rácz Józsefnek, a Mórakert Termelő Értékesítő Szövetkezet ügyvezető igazgatójának adták át az elismerést.

A folytatáshoz klikkeljen ide.