Munkatársaink

Dr. Baráth Tibor, ügyvezető igazgató

A vezetés a művészet és a mérnöki munka szétválaszthatatlan együttese számomra.
A tanulás kreatív folyamat; játék, kutatás, kitérő, tévedés, megerősítés, amely az egyén és szervezet együttes változását és fejlődését célozza.
A törekvésem, hogy vezetőként a cégen belül, tanácsadóként a kliensekkel való kapcsolatban segítsem elő a tanulást és a fejlődést.

barath3

Tóth László, cégvezető

Évtizedes vezetői munkám során szerzett tapasztalataimat hasznosítom a cég tevékenységeinek dinamizálása és működtetése érdekében. A nevelés – oktatás – képzés minden területe, részlete érdekel, s fejlesztési lehetőségeket keresek ezeken a területeken. Különösen fontosnak tartom a hazai és európai uniós projektek menedzselését, lehetőségek feltárását, azok kivitelezését.

toth3

Cseh Györgyi, BMC coach, tanácsadó, tréner

Trénerként lehetőséget teremtek arra, hogy megtapasztald és megértsd; tanácsadóként támogatlak a megvalósításban, tanácsot adok, hogyan csináld; coachként pedig abban tudok segíteni, hogy magad találd meg a helyes válaszokat.

cseh3

Kovács Szilvia, marketing munkatárs

Tanácstalan ügyfél? Bonyolult pályázat? Helpdesk-re van szükség?
Hozzám kolléga és ügyfél bizalommal fordulhat. Mert nincs olyan, hogy lehetetlen, csak olyan, hogy tehetetlen, de én nem ilyen vagyok.

kovacs3

Báer Katalin, projektasszisztens

Az aktuális projektek előszítése mellett a cég adminisztratív, pénzügyi és munkaügyi feladataival foglalkozom, illetve kapcsolatot tartok a könyveléssel.

BK