Partnerek

Büszkén mondhatjuk el, hogy hosszú távú együttműködést ápolunk több hazai és nemzetközi szervezettel is.

 

Szegedi Tudományegyetem

Az ország második legnagyobb, nemzetközileg is elismert egyetemén számos, a képzések fejlesztését szolgáló projekt megvalósításában vettünk részt. Az egyetem különböző tanszékeiről, intézeteiből rendszeresen fogadunk gyakornokokat.

szte

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

Több mint egy évtizede veszünk részt a város közoktatásának fejlesztésében szakértői munkák és továbbképzések megvalósításával.

 szeged_cimer

Katedra Szeged Nyelviskola

Nyelvi képzésekben, idegen nyelvű kiadványok lektorálásában, fordításban bármikor lehet számítani Szeged egyik legjobb nyelviskolájára.

katedra

Tempus Közalapítvány

Több nemzetközi projektben működtünk együtt a Közalapítvánnyal, főként az iskolavezetés fejlesztése területén.

tempus

1000 Mester TISZK

Szerepünk volt a 2008-ban létrejött, a régióban meghatározó szakképző szervezet koncepciójának kimunkálásában, számos fejlesztő programot és továbbképzést tartottunk számukra.

 1000mester

Tisza Volán Zrt.

A dél-alföldi nagyvállalat számára több fejlesztési programot végeztünk.

 tiszavolan_logo

Dél-alföldi Közlekedésfejlesztési Klaszter

Részesei voltunk a stratégiájuk és működésük kialakításának, ma a klaszter tagjai közé tartozunk.

 logodakk

Üzleti Randi

Az üzleti hálózatunk kapcsolatainak szélesítése és ápolása érdekében csatlakoztunk az országos csoportosuláshoz, megtalálhatóak vagyunk a rendezvényeiken, kiadványaikban.

uzletirandi

M&AT Bv.

Az RDA (Role Diagrammatic Approach) kompetenciamodell fejlesztő bázisa a holland magánvállalkozás, amely sok éve a HR fejlesztések területén a legfontosabb partnerünk.

menat

RDA Toolbox

A RaDAr jelenlegi fő forgalmazójaként a mi szolgáltatásunkhoz is a groningeni központ biztosítja az informatikai hátteret.

RDA

eVista

Ezt a honlapot legújabb informatikai partnerünk, az eVista Kreatív Ügynökség munkatársai fejlesztették és tartják karban.

 evista_logo2