Felmérő kérdőív - Sikeres felkészítési modellek iskoláknak projekthez

Kérjük, töltse ki felmérő kérdőívünket a tanulók életvezetési készségeinek fejlesztését támogató projektünk előkészítéséhez.

Kedves Pedagógus/Szülő!
Egy nemzetközi, oktatási szereplőkből álló konzorcium azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 10 és 18 év közötti tanulók, tanáraik és szüleik számára segítséget nyújtson a tanulók életvezetési készségeinek fejlesztéséhez. Szeretnénk, ha a diákok nem csak tudásukat gyarapítanák az iskolában, hanem azokat a képességeiket is fejlesztenék, amely az önálló, sikeres életkezdéshez, fontos döntések – mint pl. a pályaválasztás – meghozatalához is hozzásegítik őket.

A következő rövid kérdőívben arra kérjük, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, véleményét a fenti témával kapcsolatban.
A kérdőív kitöltése anonim módon történik, és kb. 5 percet vesz igénybe.
A kérdőívvel és a projekttel kapcsolatban további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a qualitas@qualitas.hu email címen.
Gondoljon a változásokra, munkaerő-piaci tendenciákra, a digitalizáció hatásaira, a valódi emberi kapcsolatok minőségére, milyennek látja jelenlegi tanítványait?

Kitöltését köszönjük!
Qualitas T&G Kft. – Vári Anikó

Pedagógusoknak szóló kérdőív

Szülőknek szóló kérdőív 

***

Dear Respondent!

An international consortium has started to develop an educational project involving educational stakeholders from different Europen countries. We aim to support students between 10 and 18 years, their teachers, and parents how to improve their life management skills. Our vision is that students enrich in the school not only their knowledge but those skills that are necessary to make decisions and manage their private life and learning pathway and start their independent life.

We kindly ask you to share your opinion and thoughts on this topic and fill the following questionnaire what will not take more than five minutes. The survey is entirely anonymous.

If you would like to get more information about the questionnaire or the project, do not hesitate to contact us via email: qualitas@qualitas.hu.

Sincerely

Qualitas T&G Ltd. – Anikó Vári

Teacher questionnaire: http://kerdoiv.qualitas.hu/index.php/336294/lang-en

Parents questionnaire: http://kerdoiv.qualitas.hu/index.php/272638/lang-en